Manuvision behandler i Aarhus

Profil

Andreas w. nielsen – ManuVision behander

“Jeg har altid haft en fornemmelse af, at mine hænder kan hjælpe andre”

Andreas W. Nielsen

Min profil

Andreas W. Nielsen

Min store interesse for den holistiske tilgang til at der er en sammenhæng mellem kroppen og psyken, fik jeg i forbindelsen med min elitekarriere fra atletikverdenen, som jeg begyndte med i 2003. Jeg er mange dobbelt dansk og tidl. nordisk mester i kapgang. Med flere danske rekorder bag mig og med deltagelse i Europa og World Cups.

Jeg begyndte at interessere mig for min egen personlige udvikling og blive bevidst om, hvad der virkede på mig som person og idrætsudøver. Det er ManuVision-behandling og træning, der har givet mig de bedste resultater på det personlig og sportslige plan – for at blive en bedre udgave af mig selv. Jeg har erfaret, at vi som mennesker har kæmpe ressourcer, vi gemmer på, som på den ene eller anden måde ikke kommer til udtryk. Der kan være noget, der holder os tilbage i at være den, vi inderste inde er. Eller det kan for idrætsudøveren være, hvor blokeringer i vores krop bremser for energi, som vi har brug for i sporten. Det er her kropsterapi og træning kan være med til at opløse de spændinger, så du bliver en lettere og bedre udgave af dig selv.

Det første møde med kropsterapi og træning skete på en livstilmesse i 2004 hvor jeg stødte på Body SDS behandling og træning. Her fik jeg øjnene op for behandlingsformen, som jeg synes, har det hele. Behandling, terapi og træning. Jeg var på udkig efter en behandlingsform – som en del af min personlige udvikling – der kunne hjælpe mig med at forløse spændinger, blokeringer, stress og smerter. Jeg dyrkede eliteidræt i mere end tyve timer om ugen, og jeg havde brug for at få overskud til livet, arbejdet, skolen og til træningen. Det er vigtigt for mig, at være i balance.

De bedste behandlinger jeg har fået er, når behandleren når ind til sagens kerne, hvilket forudsætter et samarbejde med den, der bliver behandlet. Jeg lærte at give slip, så min energi kunne flyde frit i hele kroppen. Når jeg gik hjem fra en behandling følte jeg mig fri, lettet og lykkelig.

Som person og eliteidrætsudøver er mit mål, at have indre ro og være i kontakt med min krop og psyke, så jeg kan yde mit ypperste i alle situationer i livet. Det jeg oplever ved at få ManuVision-behandlinger er, at jeg får indsigt i min krop og psyke. Der gør mig til en stærkere person. Jeg bliver frigivet for spændinger og smerter, som stammer fra min krops historie, hverdagen eller fra træning. Det er en unik måde at blive behandlet på. Arbejdet med hele kroppen som en en helhed, der skaber sammenhæng i krop og psyke.

En af de største oplevelser jeg fysisk har haft, skete i forbindelse med en behandling, hvor jeg havde været igennem et forløb. Min behandler fortalte mig en dag, at min brystkasse var sunket ned og havde sat sig fast. Det betød, at jeg ikke kunne udvide den øverste del af brystkassen, når jeg trak vejret. Det var ikke noget, jeg selv var opmærksom på, men når han nu sagde det, mærkede jeg efter og prøvede at trække vejet helt ned i maven. Han havde ret – brystkassen føltes anspændt, og min vejrtrækning var noget hakkende. Efter en del arbejde med mit åndedræt kombineret med hans berøring på overkroppen, løsnede brystet op, og jeg følte et sug ned gennem hele kroppen. Som om at jeg ikke havde trukket vejret hele mit liv. Det var en forløsning uden lige, at jeg kunne udvide min brystkasse og trække vejret dybt og helt ned i maven. Det gav mig et kæmpe overskud!

CV Energetisk Krops-Korrektion

Samarbejdspartner/Erfaring:

2021- Skive FH-herrer håndbold liga hold – Kropsterapi og skadesforebyggende holdtræning og yoga

2020- FCM SAMFUND – Kropsterapi, kropstræning, coaching og foredrag

2016-2020 FC Midtjylland Superliga og akademi – Kropsterapi og massage 

2020 Team Hechmann sport elite (Løbere) – Holdtræning

2015-2018 Aarhus 1900 AL – Kropsterapi, massage og holdtræning for løbere og atleter

2018 Team Waoo cykling kontinental hold

2017-Fortsat Harder A/S – Firma massage

2016-Fortsat ISI Idrætsefterskole cykel linje – Skadeforbyggende holdtræning og yoga

2016-Fortsat Tente AS – Firma massage

2015-Fortsat ISI Idrætshøjskole – GOLF sommeruge kurser – Kropsterapi, massage og holdtræning/afspænding

2015 AGF Superliga – Kropsterapi og massage

2015-Fortsat Selvstændig med Energetisk kropskorrektion

Uddannelser og kurser:

2023 Breathwork & Traumerelease kursus 24 timer hos Søren Malmstrøm

2020-Fortsat Mentor forløb hos Helle Frølund

2018-2019 Helheds Coach Uddannelse hos Helle N.

2019 Hechmann Løber træner uddannelse Basic 1.

2018 ManuVision Master efteruddannelse – Elite sportsbehandling

2016 Karstens Munk Akademiet, Anatomi, fysiologi og patologi. RAB Godkendt.

2015-2016 ManuVision Uddannelse – Kropsterapeut og Træner

2010-2014 Idrætshøjskolen ISI, Ikast, Fitness linjen, Fitness Instruktør

2010 At Work Fitness Instruktør

2005-2009 Tømrer uddannelse, Odense, Hos Guldfeldt A/S 

Kontakt

Bestil en tid til behandling

Bestil tid