Manuvision behandling

Sportsudøvere

Sportsudøvere og ManuVision behandling

Jeg kan hjælpe med: knæskader, tennis- og golfalbuer, skulderproblemer, hjernerystelser, piskesmæld, rygproblemer, diskusprolaps, forstuvninger og vrid i ankler og fodled, præstationsangst, åndedrætsproblemer, fibersprængninger og forstrækninger, hævelser af slag og vrid og meget mere.

Alle sportsudøvere – uanset niveau – har effekt med ManuVision. Men det er ikke uden grund at profesionelle hold og eliteidrætsfolk benytter sig af ManuVision.

I sportens verden er behandlingsformen kendt fra fx Bjarnes Riis´ Cykelhold Team Tinkoff Saxo bank, landsholdet i håndbold for kvinder og mænd, BSH-håndbold, HH-elite håndbold kvinder og hos FC Midtjylland hvor jeg behandler.

Vil du genopdage din kropslige intelligens?

Teknikken er massage, tryk, stræk og led frigørelse, som jeg bruger for at afspænde hele din krop. Åndedrættet bliver dybere og mere frit, og samtale sætter fokus på sammenhængen mellem krop og psyke. Du får fri adgang til din kropslige intelligens.

Med og ikke imod

Der er forskel på at træne med sin krop og imod sin krop. Det er et kæmpe fokusskifte, når man lærer at arbejde med kroppen, for det giver den enkelte mulighed for at bruge kroppens naturlige kraft og bevægelser, i stedet for blot at bygge muskler oven på muskler. Muskler er vigtige, men kroppens naturlige intelligens er…MIND BLOWING…

Kroppen husker

Det er afgørende, at løsne op for kroppen, og det er mere end “bare” behandling og genoptræning af de konkrete skader. For kroppen husker de chok og skader, den har fået. Bliver kroppen sat i samme situation, hvor den tidligere har oplevet noget negativt, vil den ubevidst spænde op, og åndedrættet bliver låst, hvilket er det sidste sportsudøveren har brug for i en situation, hvor der skal ydes maksimalt.
Via behandlingen kommer kroppens cellehukommelse i balance, så kroppen ikke igen reagerer uhensigtsmæssigt.

Fysisk

På det fysiske plan handler det om kropslig smidighed, sportsudøverens kontakt med – og styrkelse af – kernemuskulatur samt optimering af åndedrættet.
Det giver sportsudøveren frihed i sin krop under de barske forhold, den udsættes for.

Psykisk

Psykisk handler det meget om den individuelle sportsudøvers relation til sig selv. Sportsudøveren skal finde ud af, hvor motivationen kommer fra. Nogle finder drivkraften i deres følelser, andre har deres mentale styrke som fundament. Denne afklaring er essentiel for at blive bevidst om egne styrker og svagheder. Og det er afgørende for at kunne præstere på topniveau – i alle sportsgrene.

Den lille forskel

Elitefolk er altid på udkig efter de små detaljer, der kan gøre den lille forskel, når de kommer til konkurrencedage. Ofte er det et spørgsmål om marginaler, der adskiller succes fra fiasko. Den lille forskel findes i kroppens intelligens og psykens styrke.

Reaktionsevne

En afslappet krop reagerer ganske enkelt hurtigere end en anspændt krop OG en afslappet krop er afgørende for at kroppen kan restituere hurtigt.

Yderstillinger

En mindre anspændt krop kan komme i yderstillinger, og dermed slå, sparke hårdere, hoppe højere, kaste hårdere og lave retningsskift…
For professionelle tæller alt ned til mindste detalje – jeg ved fra egen erfaring!

Kontakt

Bestil en tid til behandling

Bestil tid