Manuvision behandling

Referencer

Andreas w. nielsen – ManuVision behander

Jeg brænder for at hjælpe andre.

Med en Manuvisionbehandling kan du afhjælpe sportsskader, ømme muskler og led, migræne, hovedpine, rygsmerter, piskesmæld, stress, angst, depression, chok og traumer, kredsløbsproblemer, manglende kontakt til kroppen, selvværdsproblemer og fordøjelsesproblmer og meget mere.

Andreas W. Nielsen

Referencer

“Jeg er virkelig godt tilfreds med behandlingerne, og det har hjulpet mig, både på det fysiske og mentale plan. Som professionel atlet er jeg vant til, at håndtere meget smerte for at være i stand til at konkurrere på højt niveau, og det trætter mig både fysisk og psykisk. Men efter en behandling af Andreas, føler jeg mig frisk og ung igen. Jeg værdsætter meget at han gennemgår hele kroppen, lige fra hoved til tå. Han får blodet til at flyde, og jeg føler mig afslappet, men også stærk. Andreas er grundig og fokuseret, og behandler de ting jeg har behov for. Efter en behandling føler jeg, at jeg har samlet energi til mange dage. Alt i alt er Andreas’ behandling fantastisk, og jeg glæder mig til et tæt samarbejde med ham i fremtiden.”

Tim Sparv – Midtbanespiller, danskmester med FCM sæson 14-15, og 17-18 og pokalmester 2018, og kåret til Finlands bedste fodbold spiller 2015

”Efter nogle uger med hård vinterkulde, strejkede hofteled og bag lår! 2x behandling af Andreas og nu meget mere mobil end jeg faktisk har været de seneste par år. Godt jeg kom afsted”

Henrik Kjærgaard-Philipsen

”Havde ondt i skulderen inden behandlingen, men gik derfra smertefrit så kan kun varmt anbefale, og prøve det.”

Tommy Jürgensen Hansen

“Efter en behandling hos Andreas føles kroppen som ny og fuld af blodgennemstrømning. Kroppen er løsnet og fri for spændinger. Og der sættes fokus på vejrtrækningen som hjælper i dagligdagen.”

Marianne Ahrenkiel Søgaard

”Har aldrig prøvet noget lignede! Fortalte min historie om tre diskusprolapser i lænden, og ved første behandling lå jeg konstant på ryggen – hmmm tænkte jeg, men det er kun gået den rette vej siden! Og så har vejrtrækningen lige pludselig fået en ny dimension……. Har kun positivt at fortælle om Andreas og hans behandling, fem store stjerner herfra”

Søren Engelund Pedersen

”Jeg døjede med ondt i mit knæ, når jeg dyrkede sport, så jeg besluttede mig for at få en behandling hos Andreas. Da jeg skulle træne dagen efter behandlingen var smerten helt væk, og jeg har ikke haft problemer med det siden.”

Jeppe Norup Dal

”Jeg går til manuvision træning hos Andreas. Fandt frem til det efter at have fået en smagsprøve på kropsbehandlingen til et triatlonstævne. Jeg synes træning hvor man selv kan gøre noget aktivt for at forebygge og bedre skavanker var meget tiltalende. Det er sådan en god træning! Jeg har en dårlig nakke efter nogle dumme fald og kan allerede mærke, at den elsker denne træning. Så jeg kommer så tit jeg kan.”

 Nk Andersson

”Kan kun anbefale en behandling hos Andreas. Han er en super dygtig behandler.”

Jesper Lassen Nielsen

”Jeg var med til ManuVision Træning i uge 30, fantastisk at opleve hvordan hele kroppens spændinger blev bløde og afslappet efter bare 1 undervisning som del af golfopholdet på ISI, tak for oplevelsen.”

Minna Pedersen

“I mange år har vi – i firmaet Tente A/S – med generel stor tilfredshed haft månedligt besøg af en fysiurgisk massør. For godt et år siden overtog Andreas opgaven. Hans anderledes måde at kropsbehandle på, har vakt endnu større begejstring hos vores ansatte. Andreas er meget grundig og finder de steder, hvor spændingerne er værst. Han løsner op og genopretter balancen i kroppen. Alle føler sig bedre tilpas efter en behandling hos Andreas. Hans massagetider er derfor meget eftertragtede og altid booket. Vi glæder os til et fortsat samarbejde med Andreas.”

Jan Dikland, Lagerchef hos Tente A/S (og privat fysiurgisk massør hos Kolt Hasselager Massage)

 “Jeg har haft det fantastisk i min skulder – jeg er dybt imponeret over effekten af din behandling. Du er MEGET dygtig Andreas – respekt herfra en erfaren behandler 💪

Vildt at jeg har det så meget bedre efter kun 2 behandlinger, når jeg tænker på hvor længe min krop har gemt på de spændinger og låst sig fast i mit system”.

Karina Jensen 

“Jeg kan ikke undvære ManuVision træning i min dagligdag Da ManuVision træningen stoppede her i juni, som et tilbud i forbindelse med min løbetræning i min klub Aarhus 1900 AM. Vil jeg gerne fortælle om min personlige oplevelse af træningen.  Fordi jeg vil ønske det kunne forsætte. Det giver mig utrolig meget, at få hele kroppen arbejdet igennem. Jeg har oplevet at få bedre balance, at strække kroppens sener, led og muskler helt ud i yderstillinger, og ikke mindst opleve hvad vejrtrækningen kan gøre for hele træningen, og i dagligdagen. Balancen og de styrkede muskler, og sener hjælper mig til at blive helt skadesfri og forbygge min krop.  For mig betyder det også, at jeg i de 1½ time ManuVision træningen varer, har fokus på træningen, og ikke tænker på arbejde, eller hvad jeg skal når træningen er færdig. Jeg er blevet god til at holde fokus, og blive ved med at holde fokus.  Det er helt sikkert noget jeg har lært fra denne træning. Jeg bruger det også i forbindelse med Aarhus 1900 trail træning. Hvor det handler om at holde fokus, og være der 100 %.”

Løber fra Aarhus 1900 AM

”U18 drengene fra Ikast Håndbold er i fuld gang med forberedelserne til u18 DM i Ringsted den kommende weekend. Idag havde vi en lidt anderledes træning på programmet, nemlig ManuVision træning. Mange tak til Andreas Nielsen for et fedt træningspas;)”

Anders Høj, Ikast Håndbold

“Andreas har været ansat som underviser på ISI Idrætshøjskolens fem golfkurser i sommeren 2017. Her har han ugentlig 2 x 1,5 times undervisning under overskriften: ”Træning af krop og hjerne”. Målgruppen har været voksne golfspillere i alderen 45- 90 år. Andreas er altid meget imødekommende. Han er god til at lytte og aflæse hans målgruppes ønsker og behov og tilrettelægge undervisningen derefter. Han har stor faglig indsigt og er dygtig til, at formidle det faglige indhold i en praktisk kontekst. Det gør hans undervisning meget vedkommende for målgruppen. Han har en god fornemmelse af den gruppe han arbejder med og er i stand til på bedste vis, at differentiere hans undervisning så hele gruppen får udbytte. Sommerens kursister har været meget optaget af Andreas’ undervisning og har været meget tilfredse med indhold og formidling. Vi kan kun medgive Andreas de allerbedste anbefalinger i hans fremtidige virke.”

Mats Bjørkman Kursusleder ISI Idrætshøjskole Jette Gøth Højskoleleder ISI Idrætshøjskole

“Thanks to Andreas for making sure my body is running smoothly ManuVision treatment and training is something many could benefit of; it helps aid recovery and keeps the body balanced by taking a holistic approach. I have been a huge fan of the treatment since I first felt the effects of it ~5 years ago. Excited to now get consistent help from one of the best in the business” #ManuVision

Jeg har fået behandlinger af Andreas af to omgange. Begge gange har jeg oplevet, at resultatet har været meget mærkbart efterfølgende og at selve behandlingerne har været gode oplevelser. For mig er det lækkert at mærke, hvordan forskellige behandlingsformer støtter hinanden:)

Jacob Simonsen Elite løber hos AGF Atletik, deltager i u18 VM 2011 og EM Cross 2016, EM Cross 2018

For 1½ måned siden havde jeg vilde spændinger i ryggen, som resulterede i, at noget satte sig helt på tværs i min krop, så mine bevægelsesmuligheder blev usædvanligt hæmmede. I en behandling hos Andreas lykkedes det ham at finde roden til årsagen. Det var øjeblikkeligt mærkbart for os begge, og det gode resultat har varet ved lige siden. Efter en måned, hvor jeg næsten ikke har kunne lave andet end afspændingsøvelser, er jeg nu ved at være tilbage i min normale træningsform.

Generelt føler jeg, at behandlingerne hjælper min krop og mit åndedræt. Ud over at hjælpe rent konkret, så føler jeg, at jeg giver min krop den forkælelse, som den trænger til, når jeg modtager en behandling – selvom han også er god til at finde de ømme punkter:) Det er rigtigt rart bare at læne mig tilbage og modtage støtte. Jeg føler, at jeg kan være tryg og slappe af, når jeg er hos Andreas. Tak!

Maria Lauridsen Jensen

“Kan kun på det kraftigste anbefale ALLE andre at prøve denne behandlingsform. Det rykker og flytter meget mere end jeg tidligere har prøvet. En forbedring der kan ses og mærkes på præstationen prompte.”

Morten Hibiscus Knudsen, Tidl. A-rytter, Ironmann til VM på Hawaii

Svend Graversen og FC Midtjylland føler sig styrket af ManuVision behandlinger

Jeg er begejstret for det samarbejde vi har med Andreas og hans ManuVision behandlinger. De er en vigtig del af vores holistiske DNA ved, at vi bruger kropsterapi og træning i bestræbelserne på, at arbejde med det hele menneske for, at optimere spillernes og personalets præstationer i et sammenspil med deres personlig udvikling for at opnå individet og holdets topniveau.

Derfor har vi valgt, at have et tæt samarbejde med Andreas, der sikre vi os de optimale vilkår for høj kvalitet i behandling og forebyggelse af skader samt optimering af sammenhængen mellem krop og det mentale, der har stor betydning for os i vores drivkraft på og uden for banen.

Andreas er meget brugt og vellidt blandt spillere og personale i klubben.

Hans grundige og seriøse tilgang gør, at han går hurtig ind en relation med akademi og superligaspilleren, hvor behandlingen er skræddersyet til hver enkelt, på den måde føler de sig set i det frirum en behandling giver dem. Et puste rum væk fra presset, forventningerne og hvor hver enkelt spiller eller kollega kan koble helt af og mærke dem selv, så de hurtig føler effekten af behandlingen og på den måde er 100% klar til træning, kamp og kontoropgaver.

De bedste anbefalinger går til Andreas og hans firma Energetisk Krops-Korrektion fra FC Midtjylland og jeg!

Svend Graversen Sportsdirektør FC Midtjylland

”Ville bare lige sige tak for en konge-behandling i går. Kan virkelig mærke det har løsnet sindssygt meget- var i fitness i morges og lave øvelserne du viste mig- fornemmende at det var en fantastisk ny indgangsvinkel til min opvarmning og de efterfølgende øvelser- TAK, kan ikke vente til næste gang!

Rene Petersen, Human Business Performance Manager – Hos Bestseller – Jack in Jones

”Tusind tak for alt Andreas. Dine behandlinger er fantastiske og har hjulpet til at holde mig skades fri og du lære mig, at mærke mine kropssignaler bedre at kende, det har øget mit fokus til at møde monstand til træning og kamp, så jeg mærker jeg har rykket mig fysisk og mentalt med dine behandlinger”

Gustav Wikheim, #88, FC Midtjylland, Norge

ManuVision behandling giver mig en rigtig god ro og er med til, at holde fokus på de grundlæggende ting i stressende perioder. Både Fysisk og mentalt er Andreas med til at holde mig skarp. ManuVision forløbet har været med til, at give mig tryghed når kroppen og hovedet er allermest presset. Andreas’ behandling finder ind til hvor det grundlæggende problem er og derfra kommer effekten i hele kroppen og det giver mig en sammenhæng.

Mikkel Andersen – Keeper i FC Midtjylland

“Jeg får kun behandling af dig Andreas jeg kan godt lide du behandler mig udefra et helhedssyn om at krop og psyke hænger sammen, den måde hjælper mig meget. Hos dig får jeg et frirum, hvor jeg kan give slip på presset og forventningerne, og bedre restituere og falde ned i gear efter kamp og træning.” Tak for din hjælp

Awer Mabil – FC Midtjylland

Kontakt

Bestil en tid til behandling

Bestil tid